Allround DJ nodig voor jouw bruiloftsfeest?

Ga je binnenkort trouwen en ben je daarom op zoek naar een DJ die gegarandeerd een spektakel van jouw bruiloftsfeest maakt? Dan
ben je bij RVP Music 010 aan het juiste adres! Wij doen er alles aan om van jouw dag een onvergetelijke dag te maken.


De mogelijkheden voor jouw bruiloftsfeest

Wij van RVP Music 010 denken graag mee met jou. Bij ons kun je vrijblijvend een offerte aanvragen met jouw wensen en wij zullen dan met een passend aanbod komen. Zo beschikken wij over verschillende mogelijkheden. Om jou een beeld te geven van onze mogelijkheden op jullie bruiloftsfeest hebben wij deze even op een rijtje gezet.

  • Volledige en luxe Drive-in Show
  • Samenwerking met een zanger(es) / muzikant
  • Muziek volledig afgestemd op jullie wensen
  • Verzoeknummers op het feest zelf d.m.v. onze RVP-verzoekviltjes
  • Toevoegen van extra (sfeer)opties

Natuurlijk zijn er ook nog talloze andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld special effects bij de openingsdans of een openingsdans mix op maat. Alles is mogelijk bij RVP Music 010 en wij doen dan ook ons uiterste best om onze diensten continu te verbeteren om jullie een zo goed mogelijk bruiloftsfeest te geven.


Waar vieren jullie je bruiloftsfeest?

Wij zijn bereid om overal in Nederland en eventueel omliggende landen een show neer te zetten. Jij hebt dus volledig zelf de keuze in de hand waar jij jouw feest wilt houden. Nadat er een locatie is gekozen zullen wij contact opnemen met de feestlocatie om zo duidelijke afspraken te maken en ervoor te zorgen dat wij niet voor onnodige verrassingen komen te staan en jij heerlijk en zorgeloos kunt genieten op jouw bruiloftsfeest.


Neem gerust contact met ons op!

Mocht je nu vragen hebben over onze diensten of over een offerte aanvraag. Neem dan gerust contact met ons op, dit kan via ons contactformulier, telefonisch, per WhatsApp of mail. Wij streven er naar om binnen 24 uur te reageren met een passend aanbod op jouw vrijblijvende aanvraag. Of je nu op zoek bent naar volledige DJ drive-in show, een DJ met licht en geluid of enkel een losse DJ, het is allemaal mogelijk bij RVP Music 010.