De mogelijkheden

Bij RVP Music 010 zijn de mogelijkheden eindeloos! Van iedere verjaardag, bruiloft en bedrijfsfeest maken wij voor jou een onvergetelijke tijd. Verder draaien wij ook op veel andere uiteenlopende evenenten. Heb je iets te vieren in een café of restaurant? Ook dat is geen enkel probleem voor RVP Music 010. Verder kun je ons ook vinden in één van uw favoriete discotheken.

Verder kan je zien wat voor shows wij aanbieden. Klik op een van de twee knoppen onder deze shows en zie ons gehele aanbod inclusief prijzen!

Staat jouw locatie of aangelegenheid er niet tussen? Neem dan contact met ons op en bespreek persoonlijk en geheel vrijblijvend wat jouw wensen zijn.

Op zoek naar een Allround DJ?

Neem dan nu contact met ons op!

Robin van Peperstraten

info@rvpmusic010.nl

06-57565708

Rotterdam, Zuid-Holland

Achthuizen, Goeree-Overflakkee (ZH)

RVP LUXE SHOW

De RVP LUXE SHOW is onze mooiste show. Geschikt tot zeker 200 gasten en grote zalen worden gevuld met sfeervolle ledverlichting. Deze show kan aangevuld worden met leuke extra's. Denk hierbij aan een live saxofonist, LED Uplights of confetti shooters.

RVP BASIC SHOW

De RVP BASIC SHOW is de voordeligste variant. Ben jij dus op zoek naar een allround DJ met licht en geluid, maar heb je een laag budget? Zoek dan niet verder! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw feest te bespreken.

RVP BASIC SHOW