Wil jij helemaal in de stemming komen voor de wintersport of voor Carnaval? Boek dan nu jouw Après ski of Carnaval DJ bij RVP Music 010!

Gegarandeerd een feest

Met een DJ van RVP Music 010 wordt jouw feest een gegarandeerd een succes. Geef je wensen door en wij regelen de rest. Zo kan jij optimaal genieten van jouw Après ski of Carnavalsfeest.

Check nu of wij nog vrij zijn op jouw feestdatum

Feestdatum
Tel nummer (we sturen je een berichtje)
E-mailadres

Een DJ boeken in Zuid-Holland, Noord-Brabant of Zeeland?

Neem dan nu contact met ons op!

Robin van Peperstraten

Rotterdam, Zuid-Holland

Oorspong Après ski

Oorspronkelijk verwijst Après ski naar net moment waarop skiërs hun onconfortabele skischoenen uittrekken en hun comfortabele sneeuwlaarzen aantrekken. Echter is deze term zich langzaam gaan ontwikkelen tot een term dat geassocieerd wordt met uitgaan, drinken, dansen en feestvieren. Vandaag de dag is après ski zelfs uitgegroeid tot een muziengenre, die nog maar weinig te maken heeft met skiën maar die de sfeer van de Alpen graag nabootst.

Après-ski-dj-huren
Carnaval-DJ-boeken-RVP-Music-010

Oorsprong Carnaval

Carnaval is van oorsprong het feest van zotheid, uitbundigheid en spot wat plaatsvindt voorafgaand aan de Christelijke vastentijd. Vandaag de dag staat deze periode echter bekend als een week van verkleedkostuums, feesten en drank, waar een groot gedeelte van Nederland deel aan neemt.